Причината - оттеглянето на тези компании ще предизвика влошаване на

...
Причината - оттеглянето на тези компании ще предизвика влошаване на
Коментари Харесай

По-лоша руска мобилна мрежа и интернет след оттеглянето на Nokia и Ericsson

Причината - отдръпването на тези компании ще провокира утежняване на връзката за елементарните руснаци.

Петима висши ръководители на телекомуникации и други източници от промишлеността споделиха пред организация " Ройтерс ", че ще има спирания на телефонни позвънявания и по-слаба интернет връзка поради неналичието на опция операторите да поправят или надграждат софтуера.

Ericsson и Nokia, които дружно съставляват огромен дял от пазара на телекомуникационно съоръжение и близо 50% във връзка с базовите станции в Русия, създават всичко от телекомуникационните антени до хардуера.

Икономиката на Русия до момента устоя на глобите и контрола върху износа, въведен от държавните управления, откакто Москва нахлу в Украйна на 24 февруари. Оттеглянето на Nokia и Ericsson може да има по-дълбоко влияние върху съветското всекидневие, като в последна сметка затрудни нещо в действителност нормално като телефонните диалози. 

Руското цифрово министерство не отговори на претенции за коментар, само че тази седмица Максут Шадаев, министър на връзките и медиите, сподели, че четири телекомуникационни оператора подписват контракти за консумиране на повече от 100 милиарда рубли (1,45 милиарда долара) за съоръжение, създадено в Русия.

Водещият съветски телекомуникационен оператор МТС (MTSS.MM) отхвърли да разяснява, пишат от организация " Ройтерс ". Megafon, Beeline на Veon (VON.AS) и Tele 2 - другите компании, съставляващи огромната четворка телекомуникационни компании в Русия, също не дадоха отговор на претенции за коментар.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР