Причината не е в жените, а в нашите дадености, когато

...
Причината не е в жените, а в нашите дадености, когато
Коментари Харесай

Колкото по-силна е жената, толкова по-трудно й е да си намери мъж

 жена-се-радва-на-залеза

Причината не е в дамите, а в нашите дадености, когато в тежките условия, обусловени от историята, дамите от ден на ден и повече ставали по-силните от мъжете.

Ако погледнем страните с по-благоприятен стопански „ климат “, то в Швейцария, Германия и Съединени американски щати имат ясното схващане, че семейство се основава след 40. И съдейки по това по какъв начин живеят хората там, евентуално има смисъл в това.

За образец ще дадем едно забавно събитие – до 30 години към хората се отнасят като към деца, това се смята за незряла възраст, когато на 30 може да се запишеш и завършиш университет, а до това време да желаят от теб да се наслаждаваш на живота, без да се потапяш в проблемите и дилемите на „ възрастния “ свят.

У нас няма такива условия до 30 години да седиш и да не правиш нищо, ние от самото начало сме „ длъжни “. И в случай че дамата до 35, че към този момент и след 25, не се омъжи, всички стартират да я гледат с съмнение. Обществото не приема жени-единаци, не забелязвайки, че такива дами стават все по-силни, а съответстващите им мъже са все по-малко.

Тя не може да бъде покорена просто по този начин, тя не прекланя глава пред който и да е.

Само Победител може да прояви нейното естествено предпочитание да се съобщи, да отстъпи, да бъде водена, да се усеща покрай Него жена.

Дивата от вътрешната страна жена, която е естествена, стихийна, необуздана, която няма маски и функции, а има в себе си единствено чист мощен вик, пронизителен писклив плач, призоваващ Мъжа, която мечтае и жадува да бъде покорена, само че единствено от силата на Избрания.

Това й стига, с цел да скрие своята мощ под прикритието на слаба жена – мощ, която се отпушва в най-неочаквания миг, мощ, която праща в прахта слабия мъж, в случай че той е до нея. Това е неподвижна планина. Това е даденост, която никой и в никакъв случай не може да промени.

Това е Жената-Кралица, Жената, основана за Крале, чиято сила е по-силна от нуклеарната и тази мощност би трябвало да може да се понесе! Това е Жената, която възкачва Мъжа на престол, изкован от нейната мощ.

Не, тя не е жестока: на всяка крачка ще бъде до него, при всяко рухване ще „ ближе “ раните му, ще му даде живота си, в случай че е належащо, ще отдаде всичко свое… единствено на ДОСТОЙНИЯ, на този, който е кадърен да поеме цялата й мощ и да върви единствено напред с гордо вдигнати флагове, до момента в който не стане този, на който му е съдено по природа е ЦАР.

И той ще знае какъв брой му е провървяло да срещне такава Жена, какъв подарък са пъхнали в дланите му боговете.

И е неефикасно да „ наденете “ този плащ на тези мъже, които не са основани за това, които се крият под маската на слабостта, които смирено търпят и одобряват нежеланието да се движат напред към ослепителни победи.

Силната жена има с какво да се гордее. Тази мощ, която тя е подхранвала в себе си, наложително ще откри оня, който също не може с друга: колкото по-силен е мъжът, толкоз повече мощ би трябвало да се вложи в него, толкоз по-силна жена би трябвало да бъде до него.

Никога не се примирявайте с по-малко: паралелно до Царицата може да бъде единствено Царят. И дано се основават колкото се може повече царства, колкото се може повече мощни здрави съюзи, в които „ дружно “ и „ вечно “ не са просто думи, а нужни условия за живот и взаимно развиване.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР