Причината е друго престъпление – кокошарско и от битов характер.

...
Причината е друго престъпление – кокошарско и от битов характер.
Коментари Харесай

След Толкова Години: Нови Взривяващи Разкрития За Отвличането На Сина На Венци Стефанов!

Причината е друго закононарушение – кокошарско и от битов темперамент. Един от арестуваните за въоръжен обир в Нова Загора е доста известно лице в крими средите. На 1-ви декември предходната година въоръжени крадци са обрали мъж и две дами от частен дом в Нова Загора.

На 5 юни, тази година, са арестувани П.И. на 41 години от град Сливен, престъпно проявен за обири, обир, палеж и изнудване, С.Ш. на 39 години от град София, престъпно проявен за кражба и обир и П.В. на 40 години от село Зимница, престъпно проявен за обир.

Мъжът с букви С.Ш. е небезизвестният Славейко Шишков, който е наследник на умрелия Светльо Шишков, който пък беше притежател на една от най-големите компании за бойлери в страната. Шишков очевидно е пропаднал, а всичко от предходния му имидж на огромен състезател е останало обратно в предишното – щом се е докарал до такава степен да взе участие в домови обири.

Арестът му обаче може да докара до разплитането на случая с отвличането на Димитър Стефанов. Още преди 14-години в ГДБОП съществено са работили по версията, че директните създатели на покушението на момчето са Георги Георгиев – Жоро Пъпката, Славейко Шишков и Йордан Цонков – Джиджи. С днешна дата е жив единствено Шишков. Ченгетата чакат той да проговори за поръчителите на жестокото закононарушение против Венци Стефанов.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР