Причината е, че съпругът й Рабих Ел Зейн й изневерява

...
Причината е, че съпругът й Рабих Ел Зейн й изневерява
Коментари Харесай

Енджи Касабие се развежда


Причината е, че брачният партньор й Рабих Ел Зейн й изневерява под път и над път. Атлетичният ливанец с висок тестостерон не се задоволява със сексапилната си жена и постоянно бръмчи по “крехко агнешко”, оповестява непосредствен до хубавицата, представен от “Уикенд”.

Последната издънка на „ Мистър Ливан” 2014 е от началото на януари, когато мачото си харесал 20-годишна хостеса в прочут нощен клуб в София. Без да се свени, че е женен, Рабих почнал упорито да смъква хубавицата.

Рабих Ел Зейн не спирал да омайва силиконовата госпожица и в обществените мрежи и резултатът не просрочен – нашенката не му мислила доста и бързо му се отдала, описаха от обкръжението на Енджи. “Мистър Ливан” 2014 предпочитал девойки към 20 години. Съпругът на риалити звездата от последния „ ВИП Брадър” се възползвал от всяко нейно неявяване, с цел да “кривне” с някоя модифицирана златотърсачка. От обкръжението му издават, че Рабих си падал по руси девойки с огромни гърди, доста ботокс в устните и всевъзможни усъвършенствания, тъкмо както жена му, която е лягала под ножа към този момент 4-5 пъти. Палавникът не просто е най-красивият мъж в Ливан, само че и е публицист в “Ал Джазира”, модел, продуцент и един от любимците на ливанската аудитория.

След като се залюби с Касабие, той кръстосва сред Ливан и България. Именно натовареното всекидневие и на двамата и многото пътувания спомогнали на красавеца да кръшка най-редовно от брачното ложе. Според слуховете Енджи и Рабах на няколко пъти са били пред бракоразвод точно поради изневерите от негова страна. Точно поради невярност диетоложката на звездите даже пометнала. “Веднага след сватбата аз забременях с близначки по натурален метод, имах доста тежка бременност и няколко пъти влизах в болница. Лекарят в Бейрут позволи неточност и за жалост изгубих моите момиченца в шестия месец. Започнах да получавам зараза и се наложи да махнем бебетата, с цел да запазят живота ми.

Болката по нашите бебета е голяма, тъй като няма по-голяма тъга от това майка да загуби детето си”, с болежка показа Енджи след ужаса. Източниците на изданието обаче са безапелационни, че тъкмо изневерите на шавливия ливанец са повода за загубата на бебетата. Касабие дочувала, че е рогоноска, само че не смеела да изпъди мъжа си, тъй като е на 35 години и считала, че няма за по кое време да търси нов, а към този момент желае да ражда. Както е известно, звездната диетоложка, която се изживява като ливанска принцеса, лъже за годините си съвсем като Лили Иванова.

Хубавицата се пробва да се изкара 27-годишна, а в действителност е на 35, в края на 2018г. ще чукне 36 лазарника. Предстои обаче да забележим дали бракът им ще оцелее след следващата невярност на красавеца, или ще последва бракоразвод като на близката й другарка Мара Отварячката и Християн Гущеров.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР