Причината да съществува корупция е едно систематично лошо управление. Самото

...
Причината да съществува корупция е едно систематично лошо управление. Самото
Коментари Харесай

Борислав Игнатов: Хората са зажаднели за нови лица и решения

Причината да съществува корупция е едно систематично неприятно ръководство. Самото чувство, че тя е на всички места е явен сигнал, че е време да се подхващат коренни промени. Това показа в утринния блок на Българска национална телевизия претендентът на Демократична България за кмет на София проектант Борислав Игнатов.

,,Основният проблем при публичните поръчки е неналичието на изясненост и бистрота, при които липсва всякакво присъединяване и надзор на жителите, както и надзор на общинския съвет. Нашата концепция е да въведем електронна система за публичните поръчки, с цел да има прозрачност'', сподели претендентът за столичен кмет.

,,Смятам, че ''Топлофикация'' би трябвало да бъде оздравена неотложно, с цел да не банкрутира. Това би могло да стане посредством преструктуриране на сдружението и унищожаване на всички неизгодни контракти. Разбира се, с изключение на ''Топлофикация'', ще бъде осъществен одит и на останалите енергийни дружества'', добави Игнатов.

,,Да, мога да кажа, че се виждам на балотаж, тъй като и акцията върви добре. Хората са зажаднели за нови лица, нови решения и нови хора'', приключи арх. Игнатов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР