Причината – бавещото се разследване на смъртта на баща й,

...
Причината – бавещото се разследване на смъртта на баща й,
Коментари Харесай

Дъщерята на убития във Виноградец написа писмо до Цацаров

Причината – бавещото се следствие на гибелта на татко й, заяви Нова телевизия.

Според първичната версия съдбовният изстрел против Тонкев бил създаден от 6-годишно дете. Впоследствие по случая беше арестуван общинският консултант от Септември Лазар Влайков, който е притежател на оръжието на убийството.

Близки на жертвата обявиха, че точно Влайков е умъртвил ресторантьора. В средата на ноември предходната година Влайков беше освободен под гаранция от 8000 лв..

Дъщерята на убития – Деница, изиска от основния прокурор Сотир Цацаров „ да не се потулва” казусът.

„ Бави се комплексната експертиза. А Лазар Влайков продължава да работи в Общинския съвет и да дава гласа си от името на всички нас. За толкоз време той не е потърсил никого от фамилията ми и не е посочил с нищо, че съжалява за случилото се”, разяснява Деница пред камерата на Нова телевизия. Тя сподели, че е удовлетворена от обстоятелството, че следствието на убийството е било преместено от Пазарджик в Пловдив.

От прокуратурата са съобщили за малкия екран, че към този момент са осъществени три огледа на мястото на престъплението, разпитани са повече от 25-има очевидци по делото и са осъществени редица експертизи. Обвинител номер 1 пък щял да беседва с вътрешния министър Валентин Радев в търсене на информация за какво се бави комплексната експертиза.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР