Прическата, която най-общо можем да наречем боб“ скандализира обществото преди

...
Прическата, която най-общо можем да наречем боб“ скандализира обществото преди
Коментари Харесай

Бюти must have: прическата на Луси Бойнтън, Дуа Липа и Нина Добрев

Прическата, която най-общо можем да назовем „ фасул “ скандализира обществото преди повече от век, когато се появява за първи път през 1909 година в Париж, само че през днешния ден продължава да бъде една от най-горещите трендове, изключително измежду звездите и инфлуенсърите – от по-скъсената дължина с бретон но Ума Търман в „ Криминале “ през леките талази на Луси Бойтън до повърхностно подредените кичури на Хейли Бийбър.

Самата, а след това и Ана Уинтур, стават емблематични с тъкмо този вид прическа и в никакъв случай не се разделят с нея. Харесваме я, тъй като основава чувство за лекост, жанр и една ярка характерност, която всяко момиче желае да има.

Въпреки че в Западния свят женствеността се свързва повече с дългата коса, има нещо не по-малко секси, фриволно и кокетно точно в подстрижаката вид фасул. През 20-те години на предишния век дамите се припознават в нея и я трансформират в израз на своя протест против откритите правила и стандарти по отношение на дамите, и я носят я с най-бляскавите си рокли и постоянно прибавят красиви аксесоари за коса. Или както го назовава актрисата Мери Гордън през 1927 г.: „ да се отървеш от дребните окови, с цел да заявиш свободата си “. По-късно прическата фасул се откроява през 60-те и при започване на 70-те, когато Фей Дънауей се появава със скъсена коса във кино лентата.

Примери можем да изброяваме още доста, само че ви демонстрираме по какъв начин бихме я носили през днешния ден – тъкмо като актрисите Луси Хейл, Нина Добрев и Ема Робъртс, певицата Дуа Липа и обичаното ни it момиче – Алекса Чънг. И, да, Луси Бойнтън, която изигра ролята на Мери в и която все по-зорко ще следим, поради това момичешко лъчение, което носи чувството за холивудските девойки от 20-те и 30-те години.
               
on Jun 27, 2018 at 3:58pm PDT

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР