Прибиращи се от Европа турски гастарбайтери счупиха рекорд по трафик

...
Прибиращи се от Европа турски гастарбайтери счупиха рекорд по трафик
Коментари Харесай

Трафикът през ГКПП Капитан Андреево счупи рекорд

Прибиращи се от Европа турски гастарбайтери счупиха връх по трафик и опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Само за едно денонощие оттова са минали 10 хиляди автомобила с над 32 хиляди пасажери в тях.

Образували са се 9 колони на всички гишета, а дължината им е към 200 метра. 35 гранични чиновници работят на пункта, при нужда ще бъдат извикани и още. Обработката на документите става за 3-4 минути, само че все пак за самото секване на границата се изчаква 2-3 часа, съобщи БНР.

През граничния пункт за 2 дни в края на предходната седмица минаха близо 18 000 автомобила със 70 000 пасажери, което докара до часове очакване на границата. Прогнозите са трафикът към Турция да бъде претрупан до началото на август.

Интензивен е и трафикът за леки коли и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата ", " Маказа " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " към 16 часа през днешния ден, сочат данните на Групово дело " Гранична полиция ". На границата със Северна Македония и Румъния трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР