Прибавете към тези точки и следните: За каро – 1

...
Прибавете към тези точки и следните: За каро – 1
Коментари Харесай

Моментално Гадаене! Избери Си Една Карта И Виж Какво Ще Стане!

Прибавете към тези точки и следните:

За каро – 1 точка, купа – 3т., пика – 2 т. и спатия – 4 т.

3. Сумирайте двата резултата (от картинката и боята). Например, в случай че сте избрали картинка две и спатия, то вашият резултат е (3 + 4) – седем.

4. Вижте какво приказва крайната цифра. (В случая от образеца – това е 7.)

Краен рузултат:

2 точки - Този човек има парещ - напряко изпепеляващ характер. Амбициозен. Импулсивен. Нетърпелив. Борбен. Упорит. Артистичен. Чаровен. Много мощен и находчив. Той е отличник и по природа си е роден водач. Притежава мощно развито възприятие за комизъм. Освен, че е безжалостен купонджия и майтапчия, също по този начин е и гневен скандалджия. Интересното е, че малко след абсурда се държи с теб като че ли нищо не е станало. Лесно се влюбва и може да бъде доста ревностен, податлив към недомислени дейности. Бори се за правата си до равнища граничещи с безсрамие. Притежава забележителна доза храброст постоянно граничеща с безумство. Изключително прочувствен и деен. Луд отмалялост нема е израз, който като че ли е основан с цел да го опише в едно само, само че супер съобразително изречение.

3 т. - Този прелестен човек ще прояви изисканост, даже там, където не е належащо. Добър посланик, човек, който умее да открива златната среда. Знае по кое време да се управлява и да покаже от себе си единствено толкоз, колкото изиска. Успява с самообладание, на което се научава с годините. Неговият живот е в релси. Той има вяра в ориста си и това му дава мощ. В любовта е безрезервен, първоначално може би леден, до момента в който опознае колегата си. Той е систематичен, на него може да се разчита, само че неговата невзискателност в никакъв случай не му разрешава да получи всичко за една добре свършена работа. Той е подвластен, твърдоглав и умишлен служащ. Дайте му проблем и той ще пристигна с решението. Ако го прави по-дълго време, то е тъй като в това време прави проучвания и събира информация от всички вероятни източници. Ако има нещо, което ненавижда, това е да го намерят неопитен. Когато затваряте вратата след среща, той няма да се опита да я запъне с крайник. Ще чака да бъде поканен във вашата спалня. Той не търси, избира те да го търсят. Като полов партнъор е подобаващ за дълга връзка. В връзките си с дамите може да схване и бащинско отношение и да упражнява наставничество. Може да стане без скъп другар и съветник.

4 т. - Това е човек на крайностите, има спортен дух и е в непрестанно състезание с някого. Нетърпелив, само че предвидлив. Притежава мъчително увлечение към водачество. Във всяка обстановка се стреми да притегли вниманието върху себе си. Ако реши, че мебелите не са подредени по подобаващ метод, без да му мисли става и стартира грандиозно разбъркване. Обича самичък да дефинира Съдбата си. Когато не се усеща добре - всички схващат за това и биват подканени по безапелационен метод да споделят съчувствието си и да предложат помощта си. Има податливост да прекалява с всичко и с всеки във всяка област. Докато другите обмислят, той към този момент е подхванал първата стъпка и постоянно бива заплатен. Той е първооткривател, постоянно се стреми да е преди всички. Невъзможно е елементарно да го убедиш в нещо, в случай че той към този момент си има построено мнение по въпроса, каквито и доводи и доказателства да извадиш - просто не помни. Никога няма да сгрешите, в случай че го ласкаете, тъй като каквото и да кажете, то не може да се съпостави с високото мнение, което той има за себе си. Това е ахилесовата му пета.

5 т. - Този човек е несъмнено открит, избухлив, откровен и обича да се смее, само че не може доста да приказва. Oбича лукса и най-добpoто не е задоволително положително за него. Това нормално прави добра работа, тъй като в случай че нещо му принадлежи, той мисли, че е най-хубавото и може да спори по този въпpoс. Половинчатите ограничения не са за него. Когато се впусне в борба, тя обикнoвено се трансформира в огромна и победоносна. Когато има някакъв разказ, той би трябвало да хвърля искри, преди да се трансформира в огън. Играе си с живота, любовта и парите. Никога не смята, че е безсмислено да тръгне срещу нещо, тъй като усеща, че неговата орис е да побеждава. Мъжете го харесват, тъй като играе огромна игра, тъй като е подготвен да пилее доста пари. Жените го харесват, тъй като е огнен и натоварен. Ако възникие някаква потребност, той може да предприеме всички вероятни опасности и да преодолее огромни рискове, с цел да резервира сигурността на тези, които са му скъпи. Винаги признателен, той нормално е доста известен. Дори и тези, които намират, че егоизмът му е прекомерно тежък за понасяне в близко общуване, нямат нищо срещу него като личнocт. Те го харсват от безвредно разстояние. В началото може да решите, че неговата всепобедна сигурност е малко отблъскваща, само че в случай че сте търпеливи, ще разберете, че той е уязвим. Има потребност другите хора да споделят неговото coбствено високо мнение за него и би направил всичко, с цел да ги завоюва.

6 т. - Тези хора са доста витални, чаровни, радостни и обаятелни. Трудно е да им устоиш, а още по невероятно да отклониш предлагането им за интимна непосредственост. Това предложение доста постоянно се свежда до награбване и сдъвкване без непотребни приказки. В множеството случаи те са основатели. Обичат да командват. Е, от време на време и те не знаят какво желаят, само че го желаят толкоз мощно! Човек с подобен резултат попада в категорията - хора с гореща кръв. Привлича противоположния пол мощно и бързо. По време на секс е толкоз буен и парещ, че сътрудникът няма по какъв начин да остане неудовлетворен. Често показва своите страсти, за него не е проблем да демонстрира възприятията си. Във финансовите интервенции не са доста далновидни, само че пък шансът е на тяхна страна.

7 т. - Този човек има много точна вътрешен глас, тъй че не се опитвайте да го подвеждате. Съзнава същността на нещата и когато е нужно, може да гледа и с рентгенови лъчи. Даже и в случай че е в положение да проникне през вас, ще се опита да разбере вашите доводи и няма да пристъпи към тях прочувствено, той ненавижда сцените. В интервала на ухажване той употребява чара си като оръжие. Причината за неговата колебливост е, че преценя сега деликатния баланс - всичко би трябвало да бъде чудесно и най-малката парченце на подозрение го кара да стартира още веднъж. Не губете вяра, покажете му какъв брой доста го желаете и ще видите, че той бързо ще се обърне към вас. На него му е належащо безшумно място, с цел да работи добре. Вярва в грижите за здравето, както има вяра и в това, че в случай че желаете да пpoгресирате на този свят, би трябвало да употребявате свободното си време, с цел да усъвършенствате уменията си. Тези хора са систематични и деликатни, имат мощно възприятие за дълг и отговорност. В йерархичния ред на една огромна корпорация постоянно ще видите, че той е вторият по значимост или доверената дясна ръка на шефа.

8 т. - Едно от най мощните качества на тези хора е, че са страхотни другари. Не им е познато малодушието и не се предават до последния си мирис. Притежават извънредно мощен и корав темперамент. Независимо от пола такива хора са мощни по душа и държание. Ако ти е другар то тогава можеш да си спокоен, че има на кой да разчиташ. Докато другите увъртат и се чудят какво да измислят той към този момент работи по разрешаване на проблемите ти. Не не помни по кое време имаш рожден ден, имен ден и други значими за теб дати и постоянно е подготвен да ти направи подарък или най дребното да ти звънне. В тежки обстановки освен че резервира хладнокръвие, само че незабавно се впуска с всички сили да се бори с казуса, а в случай че зависи само от него - постоянно съумява. С лекост печели почитание. Склонен да прояви същинска героичност. Ако стане очевидец на някакъв случай или пожар, неотложно се впуска с всички сили да избавя застрашените с неизчерпаемите си сила, храброст, мъжество, мощ и мощност. Много от качествата му могат да бъдат възприети и като положителни, и като неприятни - зависи от обстановката и гледната точка. Не е ленив.

9 т.- Тези хора не са спосoбни на подвиг, а в някои случаи могат да стоят на пътя на измяната и лъжата. Въпреки всичко, те са обичани в обществото поради тяхната словоохотливост и радостния и добросърдечен манталитет. Това са отличии юристи, търговци, артисти. Те са склонни към скитане, към преместване от място на място. Обичат доста да пътуват. Не са практични. Oтличават се с разхвърляност. Мислете за този човек като за семе, което би трябвало да бъде отглеждано с обич и грижи, с цел да може да постигнете подем. Ако желае повече рoмантика, би трябвало доста да се бори за нея. Той ще бъде финансово обезпечен, само че това не значи, че ще получи всичко, което изиска. Лесно се привързва, написа magicaura.com. В любовта от него не би трябвало да се чакат сантиментални прекарвания, а по-скор - сигурност.

Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР