При засилен интерес протече срещата на кандидатите на НОВОТО ВРЕМЕ

...
При засилен интерес протече срещата на кандидатите на НОВОТО ВРЕМЕ
Коментари Харесай

Горно Влахово пред Новото време: Имаме истински проблеми

При засилен интерес протече срещата на претендентите на НОВОТО ВРЕМЕ (Коалиция за развиване на община Смолян – КРОС) с жителите на смолянския квартал кв. Горно Влахово. „ През миналите години ние сме правили постоянни срещи с вас. Познаваме вашите проблеми тук ” , сподели претендентът за кмет Кирил Хаджихристев. „ Знам за нуждата от уголемение на гробищния парк, за потребността от подпорна стена, за положението на пътната настилка ”, сподели още той. „ Нуждите за добър обществен живот на жителите тук са доста и тяхното решение е повече от неотложно. Всичко друго значи превръщането на квартала в неградска територия . Решения има – бързи и съответни . ”.

Местните поданици показаха мощен интерес към слуховете за „ картел на заплатите в града ”. Водачът на листата на НОВОТО ВРЕМЕ Кирил Асенов изясни, че междинните заплати в промишлеността и в другите предприятия в региона са разнообразни и конкурентни. Няма по какъв начин при липса на задоволително фрагменти в региона и при подобен апетит за работна ръка, поради развиването на промишлеността тук, да се приказва за картел. Всеки желае а резервира служащите си и всеки се пробва да предлага по-добро възнаграждение ”, сподели той. „ Това не са общински фирм, това са заводи от веригите на сметовни производители и тук става дума за европейска организация на труда. Никой в такава среда не може да си разреши да се отклонява от техните високи условия ”, сподели още той.

Присъстващите на срещата настояха още за ремонт на учебното заведение и детската градина в квартала. „ Това е нашето бъдеще, не би трябвало да оставяме младежите тук без условия за положително развиване. Ние добре разбираме това и сме подготвени да поставяме и доброволни старания в тази посока ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР