При задържането на Веселин Балтов полицаите са напъхали в джобовете

...
При задържането на Веселин Балтов полицаите са напъхали в джобовете
Коментари Харесай

Божков оправи сериозно обвинение към полицията и прокуратурата

При задържането на Веселин Балтов служителите на реда са напъхали в джобовете му субстанции с неразбираем генезис.
Това разгласи в обществената мрежа фейсбук обвиненият предприемач Васил Божков във връзка задържания през днешния ден някогашен шеф на защитата му, като се базира на сведения от очевидци, само че без да посочи кои са.
Арестуван е и Емил Кабакчиев, който е шеф на детективска организация, за която се счита, че е близка до предприемача, укриващ се в Дубай. Той е бил арестуван в квартал " Левски " в София.
По същото време е задържан в столичния квартал " Симеоново " и Славчо Марков, считан за един от доверените хора на Божков. Засега не е ясно какъв брой от арестуваните ще останат в ареста за 72 часа.
" Арестът е осъществен на улицата, без показана заповед. Прокуратурата унищожава същинските доказателства и се пробва да фабрикува подправени ", написа още Божков.
Това е вторият коментар от Божков по отношение на арестите. " Специализираната прокуратура отново влезе в ролята си на углавен отряд. Задържани са мои някогашни чиновници. Сред тях е и 70 годишен юрист.
Причините още веднъж са непознати за българските и европейски закони. Ако задачата на хунтата е да арестуват всички, които ме познават или поддържат, ще би трябвало да построят още доста затвори, написа по-рано той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР