При всяка своя изява Бен Афлек не крие колко обожава

...
При всяка своя изява Бен Афлек не крие колко обожава
Коментари Харесай

Бен Афлек разкри тайната на Джей Ло за перфектна фигура: „Яде каквото си поиска“

При всяка своя изява Бен Афлек не крие какъв брой обожава за брачната половинка си Дженифър Лопес . В изявление за Шоуто на Дрю Баримор в петък, той разкри пред водещата, че ще показа загадка, която „ ще разстрои “ всички.

От години Джей Ло не стопира да смайва с невероятната си фигура, която би трябвало да реализира и поддържа с доста ограничения и дисциплинираност във фитнеса.

Е, става известно, че брачният партньор ѝ има какво да каже по въпроса и може да развенчае този мит .. 

 Бен Афлек Джей Ло Getty

На въпрос на Дрю Баримор дали в дома на семейство Афлек има чекмедже с вкусна, само че нездравословна храна, Бен шокира водещата с отговора си. Възхищавайки се на страхотната форма на Джей Ло, която е на 53 години, Афлек съобщи: „ Дженифър просто яде каквото си изиска “.

„ Каквото пожелае “, акцентира той с усмивка. „ Пица, бисквити, сладолед. Всичко. “

Дрю Баримор попита дали въпреки всичко Дженифър спортува интензивно, с цел да поддържа идеалната си фигура.

„ Тя тренира “, отговори Афлек. „ Искам да кажа, аз също упражнявам. Но не наподобява м вълшебен като да съм на 20 години , нали разбирате какво имам поради – с съвършена кожа и всичко останало . “

 Бен Афлек YouTube

Бен акцентира, че брачната половинка му е доста дисциплинирана в упражненията, като даже назова упоритостта ѝ към тренировките „ нещо свръхчовешко “ .

„ Тя е най-красивата жена на света, наподобява ужасно “, разясни той.

Зрителите на шоуто незабавно показаха възхищението си към обожанието, с което Бен приказва за красивата си брачна половинка . Много от тях означиха още, че артистът наподобява е в отлична форма и се усеща доста благополучен .

Пред списание People Джей Ло е споменавала, че приема доста насериозно грижите за себе си и осъзнава връзката сред това по какъв начин се усеща и по какъв начин наподобява .

„ За мен здравословният метод на живот е грижа за себе си, постоянна подготовка, грижа за кожата... “, изяснява тя. Тя показва още, че медитацията , грижата за мозъка , тялото и душата постоянно работят за нея.

„ Това са основите на всеки спорт или всичко, което човек прави “, прецизира Джей Ло.
                             

В Шоуто на Дрю Баримор Бен разкри още какво е нещото, за което счита, че жена му би трансформирала в него, макар че тя „ в никакъв случай “ не го е признавала.

„ Вероятно би желала да приказвам малко по-малко “, изясни Афлек. „ Не знам дали сте забелязали, само че не преставам и не преставам, и не преставам. Говоря непрестанно. “

„ Тя в никакъв случай не ми е казвала това, само че това е моето съмнение “, добави с усмивка той.



Преди няколко дни почитателите за следващ път се възхитиха на страхотната форма на Лопес в филмовия откъс на идния трилър „ Майката “ . Във кино лентата актрисата загърбва безгрижния си сантиментален комедиен облик и я виждаме като екшън героиня.

Майката “ излиза на 12 май , а в него Джей Ло играе наемен палач. Героинята ѝ живее в изолираност, до момента в който непредвидена опасност към отчуждената ѝ щерка (Луси Паез) я тласка да излезе от скривалището си и да отбрани детето си .

 Бен Афлек Джей Ло Getty

Миналия месец Афлек и Лопес се появиха дружно на аления килим на холивудската премиера на последния филм на Бен, Въздушния , като Афлек още веднъж не премълча похвалите към жена си в изявление за ET.

„ Тя е брилянтна “, възхити се той. И ми оказва помощ по всеки вероятен метод. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР