При все още изясняващи се обстоятелства камион с великотърновска регистрация

...
При все още изясняващи се обстоятелства камион с великотърновска регистрация
Коментари Харесай

Страшни СНИМКИ от катастрофа с ефект на цунами, убила мъж край Котел

При към момента изясняващи се условия камион с великотърновска регистрация ръководен от 27 година лидер, в зона на изострен десен завой губи ръководство и се прекатурва напречно на двете пътни платна.

Репортер на kotelnews.com предава от мястото на случая, че натовареният с към 15 тона кориандър камион, най-вероятно е влезнал с висока скорост в завоя, където ограничаването е доста.

Преобърнат от центробежната мощ и фактора, както беше упоменато на място – „ возене на жив товар” е дало съдбовната причина тежкото возило да се катурне.

За зла орис тъкмо тогава в насрещното придвижване е идвал лек автомобил „ фолксваген” с ямболска регистрация ръководен от 48 година мъж от Ямбол.

По думи на трети лица, които преразказваха казаното от мъжа, който е оживял в купето на леката кола съвсем незасегнат, стана ясно:

„ Всичко е станало толкоз бързо, че са нямали време за реакция. Виждайки обръщащият се камион и разпръскващият се товар сходно на идваща морска вълна те са нямали на къде да идат.

Блъскат се в края на ремаркето, последвало катурване, сработили защитните въздушни възглавници, след което в някаква нелепа обстановка коланът на лидера се е откъртил от към заключването, когато най-вероятно вратата се е отворила и той за миг е изпаднал отвън купето, което съдбовно го е затиснало.”

Това е догадка преразказана от лица, които са помогнали да бъде избавен починалият преди да дойдат колата за спешна помощ и пожарната.



Отзовалият се бързо екип на ЦСМП-Котел за жалост единствено е открил настъпилата гибел на 48 година мъж от Ямбол, който е бил умрял на място.

Оказана е незабавна помощ на лидера на камиона и другият мъж, които са без заплаха за живота и откарани в болница в Сливен.

За да бъде отхвърлен от основния път преобърнатият камион, дойде тежка профилирана техника. За повече от 4 часа пътя Котел –Градец беше затворен, като беше основана организация за обходен маршрут. Разпръснатият товар беше претрупан на различен камион.

Пътноподдържащата компания почисти и обезопаси мястото на тежкият случай. KOTELNEWS напомня, че на прословутия завой до „ катунишкия мост” непрекъснато пораждат тежки произшествия, доста постоянно с съдбовен свършек. Завоя и предшестващите прави сектори подготвят водачите да карат с висока скорост макар въведеното ограничаване. Завоя неприятно изненадва непознаващите региона с ненадейно изхвърляне, което постоянно мъчно се овладява, изключително от неопитните водачи. За страдание в черната хроника това злокобно място добави още една почтена жертва.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР