При все, че наближава 70 години, Силвия Кацарова няма вид

...
При все, че наближава 70 години, Силвия Кацарова няма вид
Коментари Харесай

Силвия Кацарова: Вече съм убедена, че има глобален план за сриване на човечеството


При все, че наближава 70 години, Силвия Кацарова няма тип на жена от третата възраст.

 

Тя освен кипи от сила, а лицето и тялото й излъчват прохлада. Успяла е да резервира духа си юношески жизнен.

Дори на фона на галопираща инфлация, пандемия и война покрай земите ни, тя се пробва да мисли положително и търси благополучие за себе си.

 

Тези дни тя бе оповестена за „ Будител на годината “, а оценката я извърши с горделивост и наслада.

Въпреки множеството ругатни, които отнесе по този въпрос, тя е безапелационна, че Българска национална телевизия и БНР, би трябвало да имат квота, защото са с делегиран държавен бюджет. По този метод парите ще останат за родните създатели.

 

Категорично отхвърля предложенията да журира в някой от музикалните формати и не се срами да каже в прав текст, че повода за това, са мизерните възнаграждения, които й оферират.

Освен това децата, явяващи се в сходни формати имат вяра, че някой ще им подаде ръка и ще станат известни, само че за жалост това се случва прекомерно рядко.

 

Посочва, че не би се съгласила да журира даже и против по-висок хонорар, защото е грях да причиняваш болежка на надарени реализатори, хвърляйки ги в обятията на безвремието и депресията.

 

Признава, че й се е случвало да падне духом. Тъй като към този момент си е взела поука, все по-рядко гледа телевизия, осведоми се главно от интернет. Твърди, че се усеща прелестно и в естетика със себе си.

 

Тя е измежду малцината, на които пандемията не им се е отразила зле, даже в противен случай – отдала се на четене на книги, самообразоване и духовно израстване.

След като последователно стартира да става ясно истината за интервала на пандемия, Силвия Кацарова е все по-убедена, че случилото се е резултат от световен проект за сриване на човечеството и международната стопанска система. Сега и войната Русия-Украйна евентуално готви нещо доста по-голямо, което води света към заличаване, счита тя.

Смята, че поколението, което възпитаваме през днешния ден и не знае що е то мотика, един ден ще яде принтирани пържоли.

 

По отношение на пенсията си разкрива, че и тя като редица нейни сътрудници получава мизерни пари – 369 лева след актуализацията, а преди този момент й била 315 лева в този ред на мисли показва, че до момента в който продължава да работи ще е добре, а за по-късно не желае и да си помисля.

 

Признава, че сънува оракулски сънища, които постоянно й демонстрират верния път. Твърди, че не се лишава от храна и не пази никакви диети. Приятелките й обаче непрекъснато я питали по какъв начин е отслабнала и едвам тогава си дала сметка, че в действителност е свалила 5 кг.

 

Категорична е, че страхът и паниката са най-голямата спънка за разграждането на поетата храна. Ако успеем да се преборим със напрежението, живеем здравословно и се движим, всичко ще бъде наред. Отровните мисли и злобата, са най-големите врагове на душата ни.

 

В здравословен проект твърди, че е супер, тъй като през годините е съумяла да открие хармонията. В никакъв случай не си разрешава да се поддава на боязън и паники. В умозаключение за всички „ доброжелатели “ разяснява, че със брачна половинка й Любо не са разграничени и не са се разделяли, а към момента се обичат и то доста.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР