При визитата на Румен Радев в Русия има едно странно

...
При визитата на Румен Радев в Русия има едно странно
Коментари Харесай

Тома Биков: Румен Радев превиши правомощията си в Москва

При визитата на Румен Радев в Русия има едно необичайно комплициране. Имаше едно чувство, че той е там, с цел да означи 24 май, само че излязоха други вести. Не може да се дискутират толкоз значими тематики в границите на 20 минути. Надявам се президентът да схваща сложността и значимостта на тази тематика. Това сподели в предаването " Още от деня " депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който разяснява визитата на президента Радев в Русия. " Другото, което се разбра е, че министър председателят Бойко Борисов ще посети Москва. 

Тези срещи не се провеждат за няколко дни и се дължат на връзката сред българското държавно управление и Кремъл. Премиерът се чува постоянно с Владимир Путин и Дмитрий Медведев. Румен Радев се опита да поеме едни задължения, които не са в неговите преимущества и пълномощия.

Той се опита да приказва за енергетика, тръби и стопанска система. Беше му отговорено по отговарящ метод. Бойко Борисов ще посети Русия и в качеството си на председателстващ Европейски Съюз. Предстоят комплицирани диалози и договаряния. Румен Радев очевидно е имал други упования, само че отново ще повторя, че той няма пълномощия да води тези диалози и да кръщава тръби ", безапелационен беше Биков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР