При видеото се вижда, че едното полукрило на самолета на

...
При видеото се вижда, че едното полукрило на самолета на
Коментари Харесай

Богоявленски: Самолетът на Пригожин е взривен, предстои да се види дали отвън или отвътре

При видеото се вижда, че едното полукрило на самолета на Пригожин липсва при рухването от височина, както и елементи от отвесния стабилизатор (опашката) и елеватора. Това значи, че е имало разпад във въздуха. Опашните елементи са на 3-4 км от главните остатъци. Едната доктрина е събаряне, само че по-правилно е да се каже, че е взривен, дали от вътрешната страна или провокиран извън - следва да се разбере. Това сподели авиационният специалист Александър Богоявленски за " Твоят ден ".

" На борда е имало записващи устройства. " Покушение е по-правилно определение от тероризъм. разпад по време на полет е най-рядката причина за авиопроизшествие. Самолетът е бил откриваем с радар, подал е летателен проект и е имал транспондер. Твърде евентуално няма да има достъп до двете черни кутии. На борда е имала взривна декомпресия, вследствие на това самолетът стартира рухване надолу. Ракета може да прониже крилото ", изясни той.

Бившият боен министър Николай Свинаров допусна, че Противовъздушна отбрана системата С300 може да е употребена за събаряне на самолета на Пригожин. " Има неясноти от механически темперамент към злополуката на самолета на Пригожин. Частният полет като има лист на пасажерите и летателен проект, има ли черна кутия? Държавният тероризъм не е непознат на съветското ръководство, тъй че бихме могли да го определим и по този начин. Свалянето на аероплан с ракети или вътрешен гърмеж са измежду версиите, няма по какъв начин неточност на водача да смъкна крилото на самолета ", разяснява той.

Според него всички на борда са умряли още по време на удара - във въздуха. " Пригожин би трябвало да е имал парашут, а самолетите - катапулт, само че това не се е случило. Думите на Путин значат, че стои зад дейностите на " Вагнер " в Украйна ", уточни Свинаров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР