При успешната реализация са иззети 18 000 къса, шестима са

...
При успешната реализация са иззети 18 000 къса, шестима са
Коментари Харесай

Криминалисти от Горна Оряховица разбиха схема за търговия с контрабандни цигари

При сполучливата реализация са конфискувани 18 000 къса, шестима са арестувани, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Специализираната полицейска интервенция е извършена в границите на два дни на територията на Горна Оряховица и Лясковец. В хода й била осъществена инспекция пред гараж в железничарския град, благосъстоятелност на 54-годишен мъж. В миг на търговия с цигари без бандерол са открити и арестувани притежателят на гаража и двама мъже - на 38 и 40 години от Горна Оряховица и Лясковец, които купували цигари от него.

При последвалите процесуално-следствени дейности от гаража служителите на реда иззели 500 кутии цигари, необлепени с акцизен бандерол. Проверка била осъществена и във втори гараж в Горна Оряховица, благосъстоятелност на 67-годишен мъж, където били открити 370 кутии цигари. Четиримата са арестувани.

Действията по следствието довели до задържането на още двама мъже от Горна Оряховица и до определяне на 18 техни клиенти, купували контрабандни цигари. От купувачите са конфискувани разнообразни количества, за които са формирани преписки, по които ще бъдат наложени административни санкции.

На шестимата арестувани са наложени полицейски ограничения за неотклонение до 24 часа.

Работата по цялостното документиране на незаконната активност продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР