При успех русенци ще са първият отбор печелил трофея три

...
При успех русенци ще са първият отбор печелил трофея три
Коментари Харесай

Дунав излиза срещу Бистришките тигри в мач за титлата на Аматьорската лига

При триумф русенци ще са първият тим печелил трофея три пъти

Пределна е концентрацията в лагера на Дунав преди финала за Купата на АФЛ против тима на Витоша Бистрица. Русенци се изправят против своя противник на 25 май от 17:30 на стадион „ Ивайло “ във Велико Търново, осведоми.

Дунав към този момент си обезпечи и математически промоцията в по-горна дивизия и в оставащите срещи до края на шампионата, „ драконите “ ще имат опция за опити. Така да вземем за пример, в дуела с „ Лудогорец “ III в Разград тази събота щабът на русенци ще заложи на повече ротации, за даде опция за доказване на всички футболисти.

Подготовката за дуела за АФЛ е във фокуса на треньорския щаб и футболистите, само че по едно и също време с това вървят приготовленията и за новия сезон, защото паузата в шампионата е къса и тимът се чака да възобнови своите занимания още в първата седмица на юни.

„ Намираме се в необикновен интервал, където е ясно, че би трябвало да приключим сезона добре и оптимално съсредоточени, само че в това време имаме и дълготрайни цели и би трябвало да мислим за идващия сезон във връзка с селекцията и подготовката. Много е значимо да създадем вярно този преход сред двата сезона, тъй като това значително ще предопредели акцията ни през идващия сезон. “, съобщи треньорът на русенци Мартин Цирков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР