При украински обстрел по граничния пункт до село Логачевка в

...
При украински обстрел по граничния пункт до село Логачевка в
Коментари Харесай

Един загинал и четирима са ранени при обстрел срещу руски граничен пункт

При украински обстрел по граничния пункт до село Логачевка в Югоизточна Русия е умрял един човек, а четирима са ранени, се споделя в известие на губернатора на Белгородска област Вячеслав Гладков, съобщи Франс прес.

" За страдание, има един умрял - украински жител, роден през 1942 година Има и четирима с леки пострадвания, трима от които също са украинци ", написа в Гладков в " Телеграм ", откакто съобщи, че " граничният пункт при Логачевка е подложен на обстрел от Украйна ".

" Според предварителната информация има отчасти разрушени жилищни постройки, както и развалени коли и електропроводи ", добави той, като посочи, че службите за незабавни случаи са прекъснали снабдяването с газ и електричество.

Съобщението за обстрела идва откакто украинската войска съумя да си върне значими територии от съветските сили, главно в североизточната Харковска област, която граничи с Белгородска в Русия. В събота Киев разгласи, че си е върнал контрола върху стратегическото село Купянск, намиращо се на петдесет километра от съветската граница при Логачевка.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР