При този невероятен мигрантски натиск, на който е подложена Европа,

...
При този невероятен мигрантски натиск, на който е подложена Европа,
Коментари Харесай

Граничните полицаи са спрели 164 хил. нелегални мигранти на българо-турската граница

При този необикновен мигрантски напън, на който е подложена Европа, чиновниците на Регионалната дирекция „ Гранична полиция “ – Елхово са предотвратили 164 хиляди опита за незаконно прекосяване на българо-турската граница за миналата 2022 година

Това съобщи основен комисар Росица Димитрова, шеф на Главна дирекция „ Гранична полиция “, при ревизия през днешния ден в региона на 268-а гранична пирамида на браздата.

„ За мен това е доста положително показване и доста добра работа на моите сътрудници, на фона на изискванията, които имат, на фона на оградата, която се преодолява елементарно. Тяхната реакция и тяхната работа е извънредно професионална “, сподели шефът на „ Гранична полиция “.

В „ Гранична полиция “ – Елхово са назначени при започване на тази година 21 чиновници, следва назначение на още 39. Те нямат полицейски пълномощия, а са монтьори, които поправят пробиви в оградата по границата. „ Това ще бъде работа, която ще работят те, а не нашите гранични служители на реда “, отговори на журналистически въпрос по отношение на дупките в оградата по границата основен комисар Димитрова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР