При това без да налучкваш шест числа или да пращаш

...
При това без да налучкваш шест числа или да пращаш
Коментари Харесай

Как да станеш милионер

При това без да налучкваш шест цифри или да пращаш сътрудника си за дюнери, с цел да свиеш парите от инкасо автомобил. Ето пет сигурни метода, посредством които можеш да напълниш банковата си сметка със седемцифрена сума. Хората пари дават и единствено чакат някой да ги вземе!

 Хвани Голямата стъпка

Мениджърите на американската бира „ Олимпия “ дават премия от 1 милион $ на всеки, който успее да залови жив Снежния човек Йети. Според легендите белокосместия колос се намира някъде в югозападната част на тихоокеанското крайбрежие на Съединени американски щати. Хитрите пивовари са обвързали и рекламната си акция с Йети, като на уеб страницата си пуснали текст: „ Бирата „ Олимпия “ и Голямата стъпка оставят дружно своите отпечатъци в Югозапада от 1896 година насам! “ От бирената компания предизвестяват, че няма да дадат парите, в случай че при залавянето му бъде употребена принуждение. Позволено  е само да бъде подмамван с бонбонки. Така че взимай няколко лукчета и право към щатите!

Реши тази математическа задача

 

Задачата е следната: Ако Ax + By = Cz, където в случай че A, B, C, x, y и z са позитивни цифри и x, y и z са по-големи от 2, тогава A, B и C би трябвало да имат общ елементарен делител.

Ако знаеш решението, значи към този момент си милионер! Тексаски банкер подарява милион „ гущери “ на всеки, съумял да разгадае този математически проблем, прочут под името „ Конюнктурата на Биъл “. Тексасецът предлага пари за решението още от 1997 година, само че тогава наградният фонд е бил едвам 5 хиляди $.

Снимай се гол/а до Барак Обама

Ако обаче не ти се скитосва да гониш Михаля (в случая Йети) или пък не те бива в точните науки, тогава имаш и трети късмет да се сдобиеш с милионче – просто би трябвало да се снимаш гол/а до президента Барак Обама. Нигерийски паралия, живеещ на Острова, разгласи един милион лири премия за всеки, който качи на уеб страницата му thebattlecam.com клипче по какъв начин се появява гол или се съблича пред Обама.  Единственото стеснение на нуди начинанието е, че след това ще би трябвало да използваш част от извоюваните пари да си платиш гаранцията…

Ожени се за лесбийка

Стига сме си играли  на дребно с някакво милионче, време е а съществени пари. Китайският милиардер Сесил Чао Ше-Цунг разгласи великодушната зестра от 65 млн. $ за мъж, който се ожени за щерка му. Къде е уловката? Че щерка му Джиджи е лесбийка и гледа със същото равнодушие на мъжете, с което сит котарак гледа стопанина си. Успех…

Преспи с футболист 

Реваншираме се към нежния пол, като насочваме предложение особено и единствено за дамите. Един милион $ може да получи всяка жена, която преспи със звездата по американски футбол Тим Тибоу (на снимката). Хонорарът се предлага от американския интернет портал „ Ашли Медисън “, в който влизат фамилни хора, търсещи невярност. Мотивът да дадат толкоз пари е е желанието им да тестват какъв брой слаби са ангелите на Тим Тибоу. Той е наследник на евангелисти, а като подобен съблюдава строгите християнски правила и не би трябвало да прави секс, до момента в който не подписа брак. Заинтересованите да побързат, тъй като непоквареният Тим към този момент се вижда с актрисата Камила Бел. По една случайност и тя има вяра в концепцията за девствеността до брака.

 

 

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР