При тази инфлация се повишава мотивацията на хората да купуват

...
При тази инфлация се повишава мотивацията на хората да купуват
Коментари Харесай

Богомил Николов: 1/3 от потребителите купуват неоригинални стоки

При тази инфлация се покачва мотивацията на хората да купуват неоригинални артикули. 1/3 от потребителите си признават, че купуват такива. Това сподели ръководителят на „ Активни консуматори " Богомил Николов в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Той напомни обаче и израза, че би трябвало да си доста богат, с цел да можеш да си позволиш да купуваш евтини артикули. „ Когато видите в един уебсайт, че дадена стока се продава на половин цена - изкушението е голямо, само че и рискът става доста по-голям ", предизвести специалистът. Според него всеобщо потребителите не са наясно с рисковете от пазаруване на неоригинални продукти.

По думите на Богомил Николов един от най-често фалшифицираните артикули у нас е алкохолът. По-голяма заплаха крие твърдият алкохол. Към графата с многото ментета той добави козметиката и лекарствените артикули. „ Това са трите съществени групи, които могат да ви отровят. Всички медикаменти може да се фалшифицират. В най-хубавия случай това може да бъде някакъв тип плацебо, само че в някои случаи има дейни съставки, които могат да бъдат изцяло противопоказни на положението на индивида ", акцентира Николов.

Основен знак за подправена козметика е ниската цена, уточни той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР