При стегната програма на правителството за могат да се свършат

...
При стегната програма на правителството за могат да се свършат
Коментари Харесай

При стегната програма за 100 дни кабинетът може да свърши много, убедена Киселова

При стегната стратегия на държавното управление за могат да се свършат доста неща. Това съобщи пред БНР преподавателят по конституционно право доцент Наталия Киселова.

Според нея обаче не е реалистично да се промени Конституцията.

Тя уточни, че съставите на доста регулатори и редица основни позиции би трябвало да бъдат попълнени от новата власт. Сред тях са КЕВР, двама конституционни съдии, правосъдният инспекторат към Висш съдебен съвет.

По думи на Киселова в първите седмици и месеци няма да срещне усложнения. Тя уточни, че назначенията, които би трябвало да се създадат и които изискват нормално болшинство, ще бъдат обект на спомагателни съглашения в експертните групи.
 Политолози: Новото държавно управление няма да има 100 дни успокоение
Политолози: Новото държавно управление няма да има 100 дни успокоение

Зимата, рецесиите и ключовията въпрос за интегритета

Партиите претърпяват доста тежък интервал и това се отразява както на кондицията им по време на избори, по този начин и върху опцията им да оферират по няколко претенденти за дадена позиция и служба, означи конституционният арбитър.

Тя изрази мнение, че първостепенна задача е да бъде възобновено парламентарното ръководство в неговия положителен тип, както и да се възвърне активността на парламентарните комисии с постоянно присъединяване на министрите в тях.

Не да казваш - кои са тия в Народното събрание и да вървиш на интервенция или да риташ мач, акцентира Киселова.

Относно изтеклите мандати тя означи, че, както в едно семейство, по този начин и в страната,, те към този момент стават доста съществено задължение.

Според нея точно отлагането на тевъпросните назначения е довело до това да има безвремие в инспектората на Висш съдебен съвет.
 Кабинет под цялостен надзор на Радев вижда Бойко Борисов
Кабинет под цялостен надзор на Радев вижда Бойко Борисов

Експремиерът: Ще видите, имаме цяла войска...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР