При срещу автомобил на са ранени двама бойци и четирима

...
При срещу автомобил на са ранени двама бойци и четирима
Коментари Харесай

Двама ранени при атака с граната срещу талибани в Кабул

При против автомобил на са ранени двама бойци и четирима възпитаници, намиращи се наоколо, оповестиха публични лица. Инцидентът е станал през днешния ден в Кабул.

Започнало е следствие, с цел да бъдат " открити причинителите ", съобщи пред Агенция Франс Прес представителят на талибанското министерство на вътрешните работи Кари Саид Хости, като добави, че двама бойци са били ранени, откакто " по автомобил на муджахидините в Дех Мазанг е била хвърлена граната ".

Друг чиновник съобщи: " По наша първична информация са ранени четирима възпитаници ".

Експлозията е станала малко преди 8 ч. сутринта по време на час пик в квартал Дех Мазанг в западната част на Кабул, заяви очевидец за Агенция Франс Прес.
 Талибаните дават земя на фамилиите на терористи-самоубийци Талибаните дават земя на фамилиите на терористи-самоубийци
Изпълняващият длъжността външен министър на Афганистан в държавното управление на талибаните Сараджуддин Хакани връчи пари и облекла на родственици...

" Бях на път за работа, беше 7,55 ч. и чух тази доста огромна детонация на пътя. Успях да избягам ", споделя Амин Амани.

" Видях доста пушек в огледалото на колата и хора да бягат. "

Снимки, споделени в обществените мрежи, демонстрираха пушек и прахуляк, издигащи се във въздуха по улиците на столицата.

На мястото на гърмежа се виждаха счупени стъкла, до момента в който силите за сигурност стояха на стража и не допускаха инцидентните минувачи. Движението по близките пътища беше обновено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР