При специализирана полицейска операция служители на Областната дирекция на МВР

...
При специализирана полицейска операция служители на Областната дирекция на МВР
Коментари Харесай

Стоки с лого на защитени марки са иззети при акция на Капитан Андреево

При профилирана полицейска интервенция чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково направиха инспекции на четири микробуса, вследствие на което бяха конфискувани общо 128 парфюма, 6035 текстилни артикули, 139 чифта спортни обувки и 254 чанти, носещи логото на разнообразни предпазени търговски марки, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково.

Два от микробусите са били тествани на Граничния контролно-пропускателен пункт " Капитан Андреево ", а останалите два - на километър 65 на автомагистрала " Марица " в посока София. Стоките са предадени с протоколи за непринудено предаване, а по случаите са формирани досъдебни производства, допълват от полицията.

Фалшифицираните артикули на международни марки са присъщи за района на Хасково. Те биват внасяни от Турция или създавани в дребни локални компании. Най-често се пласират на Неделния пазар в Димитровград, където случаи с открити от полицията такива продукти има съвсем всяка седмица, сочат осведомителните бюлетини на Министерство на вътрешните работи. Практиката е за тези случаи да бъдат осведомени правопритежателите на марките, а стоките да бъдат унищожавани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР