При спецакция във Варна по линия на наркоразпространението е установено,

...
При спецакция във Варна по линия на наркоразпространението е установено,
Коментари Харесай

Спипаха баща и син от Варна, отглеждали марихуана в домашна оражнерия 

При спецакция във Варна по линия на наркоразпространението е открито, че в промишлената зона на с. Бенковски, П.Я. (59 г.) и И.И. (35 г.) са организирали пространства за развъждане и сушене на марихуана.

Иззети са 450 растения с друга височина в развой на сушене , суха тревиста маса в насипно положение с общо тегло 107,96 кг.

От друго помещение, оборудвано като оранжерия за развъждане на растения, са конфискувани инсталация, уреди за отопление и вентилатори , саксии, чували с тор, семена.

При инспекцията са конфискувани разнообразни суми в българска и задгранична валута. Двамата са арестувани за 24 часа. Работата по случая продължава.

В рамките на спецакцията, провеждаща се в дребни обитаеми места край Варна са тествани 132 лица и 96 автомобила. Задържани са още 10 души , оказвали съществено въздействие върху криминогенната конюнктура в района, като един от тях е бил разгласен за търсене.

В хода на интервенцията са арестувани също причинител на тенденциозен палеж, регистриран в с. Бозвелийско , както и причинител на кражба от частен дом в Дългопол.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР