При сериозен зрителски интерес премина снощи прожекцията на българския игрален

...
При сериозен зрителски интерес премина снощи прожекцията на българския игрален
Коментари Харесай

Започна Филмовата седмица в Ловеч

При сериозен зрителски интерес мина нощес прожекцията на българския игрален филм „ Голата истина за група Жигули “ на режисьора Виктор Божинов.

 Той бе показан на специфичен огромен екран, позициониран на сцената на площад „ Тодор Кирков “, и по този начин бе обещано началото на филмовите вечери в Ловеч тази седмица.

Днес, 24 август, ще бъде показана комедията „ Летовници “ на режисьора Ивайло Пенчев, с присъединяване на Анета Сотирова, Васил Банов, Станимир Гъмов, Китодар Тодоров, Филип Аврамов, Милена Аврамова и други

В заключителната вечер – на 25 август,  зрителите пък ще могат да гледат кино лентата „ Уют “ (2019 г.). Това е първият авторски игрален филм на Камен Донев, представящ тежки фамилни взаимоотношения в комедиен род. В функциите се изявяват Камен Донев, Албена Колева, Захари Бахаров, Стефка Янорова, Ники Сотиров, Ани Пападопулу.

Прожекциите са безвъзмездни за жителите и гостите на града и са с начален час 21.00 ч.  За феновете са обезпечени столове.  Инициатор и уредник на филмовата седмица е Община Ловеч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР