При сериозен входящ санитарен контрол и спазване на всички противоепидемични

...
При сериозен входящ санитарен контрол и спазване на всички противоепидемични
Коментари Харесай

Общинският съвет на Плевен днес полага клетва отново

При сериозен входящ хигиеничен надзор и съблюдаване на всички противоепидемични ограничения през днешния ден Общинският съвет на Плевен би трябвало да се събере в нов състав и да постави клетва. Заседанието на локалния парламент е планувано за 13,00 ч.
До парадоксалната обстановка се стигна откакто решението на ОИК – Плевен от октомври м.г. за избор на Общински съвет бе обжалвано в съда. През декември плевенският Административен съд е отменил това решение на ОИК, а два месеца по-късно Върховен административен съд е удостоверил решението на плевенските магистрати. На 19 февруари Общинският съвет на Плевен официално е престанал да съществува. Така решенията на досегашния състав на Общинския съвет, взети на 27 и 28 февруари, за Бюджет 2020 на Общината и за промени в Наредба 17, са оскъдни. Предложенията за тях ще би трябвало да се внесат на нови съвещания на локалния парламент, да се обсъдят и да се гласоподават още веднъж.
Навите имена в Общинския съвет са две. Стефан Петков от локалната коалиция „ Ние, жителите “ влиза на мястото на Цветан Антов /АБВ/, а Георги Славов /БДЦ/ - на мястото на Ивайло Петров, също от БДЦ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР