При съобщаването на имената в първия списък на новия национален

...
При съобщаването на имената в първия списък на новия национален
Коментари Харесай

Младен Кръстаич с психотрик в селекцията на националния ни отбор

При съобщаването на имената в първия лист на новия народен селекционер Младен Кръстаич усещане направи неналичието на някои футболисти. По принцип това е общоприета обстановка. “24 часа ” обаче научи повода за решението на сръбския треньор. И тя е търсене на лечебен резултат.
 Иван Иванов: Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб Иван Иванов: Младен Кръстаич взима решенията, той е лицето на треньорския щаб
След подписването на контракт с БФС и запознаването с фрагментите във футбола ни се стига досега, в който Кръстаич би трябвало да дефинира групата за мачовете от Лигата на нациите с Гибралтар и Северна Македония. В него не попадаха някои имена от предходния общ брой, които няма по какъв начин изрично да се каже, че към този момент са изпята ария за националния тим.

Решението на Кърстаич в действителност е психически трик. Освен обновяването на тима той е имал за цел да ограничи следствията от “черния ” за държавния ни отбор юни, в който нашите паднаха с 2:5 от Грузия в Разград и направиха 1:1 в Гибралтар, точно с неналичието на някои играчи.

В групата тогава бяха Ивайло Чочев, Георги Костадинов, Кристиян Малинов, Георги Миланов и Георги Минчев.

Първият е водач в голмайсторската ранглиста на efbet Лига с 12 попадения. Отсъствието в националния на аса на ЦСКА 1948 породи най-вече въпросителни. Костадинов постоянно играе в кипърския АПОЕЛ, същото важи за Малинов в белгийския Льовен. Миланов е съществена фигура в Левски, а и Минчев разполага с капацитет.

Кръстаич избра да повика нови лица по гореспоменатата причина. Вероятно и това е спомогнало за повече от сполучливия старт. Вероятно някои от упоменатите футболисти ще получат късмет в контролите на националния отбор през ноември. Контролите са на 16-и и 20-и. И при двете България ще бъде посетител.

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР