При редица бизнеси, често стартирали като регионални, развитието се случва

...
При редица бизнеси, често стартирали като регионални, развитието се случва
Коментари Харесай

Компания предлага до 1 милион лева бизнес кредит с одобрение само за две седмици

При редица бизнеси, постоянно стартирали като районни, развиването се случва доста динамично и в тези случаи потребността от бързи оборотни средства е невероятно да бъде планувана. Възможностите за стремглаво развиване на бизнеса не са толкоз чести и би трябвало да се употребяват в оптималния най-много. И до момента в който едни бизнеси буксуват, то други мислят огромно.

През последните години сме очевидци на динамични промени на пазара на финансови артикули и услуги. Банките се пробват да разчупят своя обичаен консерватизъм, само че други нови сътрудници в областта на небанковите финансови институции са много по-гъвкави, бързи и с потребителски насочен метод, с който печелят доверието на бизнеса, изключително когато потребността за реакция не търпи тромави бюрократични процедури.

Във века на новите технологии темпът, с който общоприетоо се развиват кредитните услуги за бизнеса, е необяснимо невисок. Макар да пробват да разчупят политики и процедури, свързани и с регулаторни условия, банките до през днешния ден не съумяват да отговорят с съответни във връзка с експедитивност процеси. Отпускането на бизнес заем изисква сериозен лист от документи, нужни верификации и уверения, с които кредитните компании да обезпечат финансирането. Липсата на време, а от време на време и опция за даване на всички нужни документи, е сериозна спирачка за развиването на редица бизнес хрумвания.

Скоростно финансиране

Зад арсенала от документи, нужни за кандидатстване за бизнес заем, екпертите по финансови въпроси Мирослав Каменов и Милена Александрова разпознават опция за откриването на пазарна ниша. На сцената на бизнес кредитирането се появява нов, основен участник с името Prospect Capital.

Небанковата финансова институция се цели във висините на корпоративните заеми със суми от 100 хиляди лева до 1 млн. лева Моделът се основава на взаимно доверие и партньорски връзки. Без дълги процедури, без тонове документи, без ненужно напрежение. Експертите в Prospect Capital познават чудесно главните проблеми на бизнеса и дават отговор съответно на всеки един бизнес проблем.

Процедурата по кандидатстване е оптимално опростена. Първият стадий на авансово утвърждение е на равнище кредитно мнение и е с дълготрайност 1 работен ден при даване на изисканата съществена информация за кредитоискателя. След индикация за авансово утвърждение процедурата по кандидатстване, разпределяне и асимилиране на бизнес заем лишава до 2 седмици. Друга отличителна линия в бизнес модела на Prospect Capital е гъвкавостта, с която компанията подхожда към всеки клиент.

" Стъпваме на пазара като новатори и заявяваме, че ще предложим на нашите клиенти постоянна и качествена услуга, съобразена с персоналните условия. Време е бизнес кредитирането да премине на ново, по-високо равнище. ", декларира изпълнителният шеф на компанията Мирослав Каменов.

За едвам няколко месеца компанията към този момент се радва на засилен потребителски интерес. Финансирането на първите компании не закъснява. Към момента от услугите на Prospect Capital са се възползвали бизнеси от браншове строителство, индустрия, опазване на здравето и други Новаторство и професионализъм подават ръка на бизнеса в лицето на Prospect Capital.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР