При проверка на пътнически микробус, пътуващ от Молдова за Турция,

...
При проверка на пътнически микробус, пътуващ от Молдова за Турция,
Коментари Харесай

Иззеха 121 литра контрабанден алкохол на ГКПП „Дунав мост“-Русе

При инспекция на пътнически микробус, пътуващ от Молдова за Турция , митнически чиновници откриха 121 литра водка и уиски без български акцизен бандерол, оповестиха от Агенция " Митници ".

На 22 март в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост " -Русе е осъществена инспекция на транспортно средство с лидер - молдовски жител и пет пасажера.

Пътническият микробус е ориентиран за щателна митническа инспекция и пролъчване с мобилна рентгенова система в халето на граничния пункт.

В хода на контролните дейности в персоналния багаж на лидера и двама от пасажерите са открити 121 литра високоалкохолни питиета - водка и уиски, в картонени кутии и бутилки , всичките без български акцизен бандерол.

В писмените си пояснения лицата декларират, че са закупили алкохола за дарове и за другари . Алкохолните произведения, които са над лимита за транспорт на акцизни артикули за персонална приложимост и не са съпроводени от изискуемите документи по Закона за акцизите и данъчните хранилища, са конфискувани и на лицата са формирани три акта за определяне на административно нарушаване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР