При проверка на кооперативния пазар в Костенец, служители на районното

...
При проверка на кооперативния пазар в Костенец, служители на районното
Коментари Харесай

Продават марихуана на пазара в Костенец

При инспекция на кооперативния пазар в Костенец, чиновници на районното ръководство в града намерили саксия с растение от рода на конопа, предлагана за продажба дружно с цветя. При последвала инспекция на адреса на продавачката, в двора до къщата полицейските чиновници открили още шест саксии със засадени идентични растения. Жената е арестувана за период до 24 часа.

В София 28-годишен е арестуван за разпространение на опиати на територията на столичния кв. „ Лев Толстой “. В него имало 4 буркана с тревиста маса и електронна везна.

Различни наркотични субстанции са открити при полицейски инспекции в Бургас. Полицаите спрели за инспекция лек автомобил с бургаска регистрация, ръководен от 35-годишен локален гражданин. Той е дал позитивен резултат за приложимост на канабис.

При последвало претършуване в населяваното от него жилище в местността Върли бряг са открити и иззети  пликове и буркани със зелена суха тревна маса канабис – общо тегло към 700 г и ел. везна.

37-годишен мъж от Поморие бил засечен минути след среднощ в събота от чиновници от районното ръководство. От него и от вкъщи му са конфискувани свивки с марихуана и кокаин към 12 грама, както и пакети  с общо кг суха марихуана.

Вчера сутринта към 6.30 часа пред някогашна дискотека в Слънчев бряг служителите на реда ревизирали 21-годишна перничанка. От нея са конфискувани 19 свивки с канабис и три плика с бяло прахообразно вещество – метамфетамин.

18-годишен от Цар Калоян и 19-годишният му сателит от село Недоклан са хванати с няколко типа дрога в Разград. В тях имало тревиста маса в найлонов пакет, която при тестване реагира на марихуана, а у пасажера – 2 хапчета метамфетамин, пликче с бяло кристалообразно вещество – амфетамин, и пакетче с бяло прахообразно вещество, реагирало на кокаин.

В Хасково чиновници на локалната полиция ревизирали 40-годишен мъж от с. Пелин и 46-годишен мъж от кърджалийското с. Звиница. В рамките на инспекцията в мъжката чанта на единия били открити 22 станиолови сгъвки с бяло кристалообразно вещество, с общо тегло към 8 грама – по данни на мъжа – пико,  купено за персонална приложимост за сумата от 200 лв..

В Димитровград, бил засечен 22-годишен локален гражданин, престъпно проявен. От него е конфискувана полиетиленова свивка, съдържаща 0,4 г канабис, а от вкъщи му – още 4.6 г от същата дрога.

Дрога хванаха в Благоевград и Монтана.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР