При провеждане на изследвания задържаният за нападение над полицаи, който

...
При провеждане на изследвания задържаният за нападение над полицаи, който
Коментари Харесай

Откачалката, който рани трима полицаи, пак се опита да избяга

При осъществяване на проучвания арестуваният за нахлуване над служители на реда, който рани трима през вчерашния ден, се опитал да избяга, като счупил прозорец и скочил от втория етаж на болничното заведение, оповестиха от проукратурата.

Мъжът, нападнал полицейски чиновници, е потърпевш при опит да избяга от обзор за освидетелстване от психиатър. Това оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България. Районна прокуратура – Стара Загора следи досъдебното произвеждане против него по разказа на 01 районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – гр. Стара Загора.

Вчера 25-годишният мъж с букви Н.М.Ф. бе арестуван за нанасяне на телесни повреди на полицейски чиновници и отведен в ЦСМП - Стара Загора за обзор и освидетелстване от психиатър. Днес, при осъществяване на проучвания, арестуваният се опитал да избяга, като счупил прозорец и скочил от втория етаж на болничното заведение. Получил е голям брой контузии и е настанен за лекуване в УМБАЛ “Проф. доктор Стоян Киркович “ - Стара Загора.

Вчера към 16 ч. Н. М. Ф. почнал да буйства в рейс, пътуващ по междуградска линия, на изхода на Стара Загора към Нова Загора. Шофьорът спрял и подал сигнал на 112. Отзовалите се на място полицейски екипи се пробвали за укротят и задържат буйстващия. Тримата служители на реда получиха пострадвания - двама от нож, третият бе с усукани колянни връзки.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР