При проведена на 23 август специализирана полицейска операция на служители

...
При проведена на 23 август специализирана полицейска операция на служители
Коментари Харесай

Разкриха нива за отглеждане на канабис

При извършена на 23 август профилирана полицейска интервенция на чиновници от отдел „ Криминална полиция " на ГДНП и техни сътрудници от ОДМВР-София, в гориста околност до Костинброд, е разкрита равнища за развъждане на канабис. На място, сега на полагане на грижи за растенията, са открити и арестувани двама мъже - на 45 и 49 години, и двамата поданици на община Костинброд, незнайни досега на органите на Министерство на вътрешните работи. Установено е, че в равнищата са се отглеждали 125 растения в напреднал стадий на развиване, подготвени за жътва, открити са и принадлежности за развъждането им - бидони с вода за напояване, торове и препарати.

При последвали процесуално-следствени дейности в дома на 45-годишния криминалистите разкрили над 200 грама суха маса (марихуана).

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 354 в, ал.1 от Наказателен кодекс, работата по документирането му продължава под управлението на Окръжната прокуратура- София. 45-годишният е арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа, а на 49-годишният е наложена мярка " Парична гаранция ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР