При проведена акция, служители на затвора в Бобов Дол откриват

...
При проведена акция, служители на затвора в Бобов Дол откриват
Коментари Харесай

Откриха канабис, кокаин и хероин в затвора в Бобов Дол

При извършена акция, чиновници на пандиза в Бобов Дол откриват канабис, кокаин и хероин . На сигнала неотложно се отзовова дежурната полицейска група към районното ръководство, която иззема наркотичните субстанции и дефинира типа им с полеви наркотест. По случая са почнали досъдебни производства, като е известен и дежурен прокурор.
Припомняме, че през предходната година, в една от килиите в Бобов Дол, чиновниците на пандиза откриват към 4г. хероин. Седмица по-рано пък, по време на рандеву, залавят хероин препълнен в парче самун . Това обаче е добре прочут способ за вкарване на дрога в пандиза, а чиновниците му постоянно са нащрек при сходни хранителни колета. Говори се даже, че дрогата се скътава в люти чушки в буркан . Изтърбушват чушките и се пълнят с хероин. След това дръжката се поставя, затваря се буркана и по този начин се пробват да пласират дрогата към пандиза.
Отново през 2017г. учителка, която преподавала в пандиза в Бобов Дол, била разсредвана от ГДБОБ за внасяне на опиати на територията на пандиза. По време на следствието, бил открит контакт на учителката с един от пандизчиите, който излежавал тежка присъда и също по този начин бил нейн възпитаник. Т огава при профилирана акция на ГДБОБ в пандиза, 60-годишната учителка Н.С., била арестувана с 12г хероин в нея и отстранена от служба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР