При промени футболистите губят мислите си за кой отбор играят.

...
При промени футболистите губят мислите си за кой отбор играят.
Коментари Харесай

Ако увеличим охраната, имаме право да бием Унгария. Никой не ни спира.

" При промени футболистите губят мислите си за кой тим играят ". Това предизвести футболната легенда Димитър Пенев във вторник.

Почетният президент на ЦСКА София, който е част от най-великите страници на българския футбол, участва на тегленето на жребия за 1/4-финалите на шампионата за Купата на България. " Армейците " изтеглиха относително елементарен противник – " Ботев " Враца.

Освен клубния футбол, Пенев проучва и обстановката в националния тим и идния бараж за класиране на Евро 2020 против Унгария през март.

" Националния тим? Ако увеличим защитата, която преди седмица беше на националната база, и по-добрите игри, имаме право да бием Унгария. Никой не ни спира”, сподели Пенев.

" Няма удовлетворен и неудовлетворен от жребия. По-важното е самите футболисти да подобрят играта си и отношението. Някои към този момент са от 2-3 години в ЦСКА. Разбрали ли са, че играят в този клуб, или не са разбрали. Ако не са разбрали, да се откажат от жребия, с цел да не вземат участие сами. Нелек чоп. Когато се играе за купи - на четвъртфинали, полуфинали, всеки има упоритости. Ще бъде забавен мач, семейството е преимущество ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР