При претърсването на апартамента на Рачко,в полицаите открили три запалки

...
При претърсването на апартамента на Рачко,в полицаите открили три запалки
Коментари Харесай

Димитър Рачков Не Вярва На Ушите Си, В Паника Е! Вижте Какво Сътвори Брат Му Този Път!

При претърсването на жилището на Рачко,в служителите на реда разкрили три запалки " Клипер “, които били натъпкани с дози метамфетамин, написа " Флагман ", като се базира на свои източници. В жилището имало и още две пликчета с пико, които също били готови за продажба.

Черната овца в фамилията на обичания артист е с голям брой престъпни прояви, само че досега все съумява да се изплъзне от родното правораздаване. Най-фрапиращият случай е от март 2017 година, когато Петър бе сгащен дружно с още двама бургазлии при спецакция в кола, натъпкана със синтетична дрога и принадлежности за производството й. При последвалия обиск в помпена станция в село Черни връх, където публично работи Рачков, беше открита и цяла нарколаборатория.

Разследващите обаче не съумяха да потвърдят, че опиатите са на бургазлията и той даже не получи обвиняване по случая.

Рачков е хващан три пъти да кара без брошура, само че до момента постоянно се разминава единствено с санкции и надлежно с чисто досие. Сега прокуратурата за първи път ще успее да закове Рачков и то за съществено нарушение – разпространение на дрога. Въпреки това и в този момент бургазлията няма да влезе в пандиза и ще се размине с условна, тъй като е неосъждан.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР