При прегледа си в Спешния център Пирогов Ренета Инджова е

...
При прегледа си в Спешния център Пирогов Ренета Инджова е
Коментари Харесай

Позицията на Пирогов за инцидента с Инджова: Паднала е, но не помни как

При прегледа си в Спешния център " Пирогов " Ренета Инджова е споделила, че е паднала и по този начин е наранила китката си, оповестиха на ексклузивен брифинг от УМБАЛСМ " Пирогов ".

" Вчера бях на работа, като към 10:00 часа в кабинета ми пристигна Ренета Инджова. Разпитахме я какво се е случило, тя заяви, че е паднала и е контузила лявата си ръка и крак при рухване. След това изясни, че е била блъсната от някого.

Попитах категорично какво е станало, тъй като имаме дежурен служител на реда, който при такива произшествия бива известен наложително, само че госпожа Инджова заяви, че е паднала ", заяви доктор Владислав Шопов от болничното заведение, който е приел за обзор някогашният министър председател.

" След това изпратихме Инджова за рентген. Тя самата заяви, че не помни по какъв начин е паднала. Наложи се да я насочим и към 111 кабинет - незабавен кабинет по неврохирургия в болничното заведение.

След рентгенографията се откри строшаване на ръката на Инджова, планувана е да пристигна в понеделник за интервенция. Наместихме ръката под упойка и се удостовери, че счупването постанова оперативна интервенция. Операция ще й бъде осъществена в понеделник ", добави доктор Шопов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР