При представянето на обновените Tesla Model X и Model S,

...
При представянето на обновените Tesla Model X и Model S,
Коментари Харесай

Tesla работи над нов волан, който да замени изрязаното кормило

При представянето на обновените Tesla Model X и Model S, една от най-големите и забележими промени в интериора бе прибавянето на нетрадиционен волан с отрязана горна част. Още тогава странното кормило породи доста рецензии и в този момент, повече от година по-късно, кормилото към момента провокира отрицание в някои хора. Именно поради тях, от Tesla работят над нов волан, който да размени по този начин нареченият „ Yoke” в Model X и Model S Plaid.
`Tesla

Потвърждението за това идва от прочут хакер с названието green, който съобщи, че е намерил меню за замяна на странния волан на Tesla при диагностика на автомобил със програмен продукт Tesla Toolbox. Припомняме, че преди Model S Plaid да бъде публично показана, по улиците бяха засичани прототипи с кръгли кормила, които по този начин и не доближиха до серийно произвеждане.

`Tesla

Преди време Мъск съобщи, че от Tesla няма да слагат обичайно кормило на Model S Plaid, само че наподобява натискът от хората може и да е трансформирал мнението на милиардера. Наскоро се появиха и няколко фотоси от конфигуратора на Tesla, показващи Plaid с кръговиден волан.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР