При повторен опит "Продължаваме промяната" да създаде правителство най-вероятният сценарий

...
При повторен опит "Продължаваме промяната" да създаде правителство най-вероятният сценарий
Коментари Харесай

При повторен опит ПП да създаде правителство Петков пак ще е премиер

При още един опит "Продължаваме смяната " да сътвори държавно управление най-вероятният сюжет е Кирил Петков да е още веднъж министър председател.

Това удостовери пред Пламен Шалъфов от Политическа партия.

"Това е нашият министър председател, това е нашият вицепремиер, стоим и зад всичките ни министри и не виждам причина да се вършат такива огромни рокади ", сподели той.

По думите му нова номинация за ръководител на Народно събрание не е коментирана и не може да каже име.

"Равносметката е, че откакто нашите някогашни съдружни сътрудници Има Такъв Народ се самовзривиха като едни самобитни атентатори посред обединението, маските паднаха и за гласоподавателите стана ясно каква нова коалиция се обрисува. И спонтанният митинг през вчерашния ден беше едно доста положително и окуражаващо доказателство, че хората на площадите желаят нещо друго и си показват нещо друго ".

Шалъфов поздрави депутатите, избрали "страната на светлата мощ " и сподели, че се водят непрекъснато разговори за привличане на още.

Той счита, че доникъде на другата седмица счита Политическа партия ще съберат нужното болшинство.

"Не им предлагаме постове и сделки. Предлагаме им битка с корупцията и разглобяване на модела ГЕРБ, за което бяхме изпратени в Народното събрание, " безапелационен бе Шалъфов.

И добави: "Вярвам, че този избор на съмнение няма да мине. Но даже и да мине, това само ще значи, че вървим към нови избори, за които сме уверени, че ще имаме още по-добри резултати. "

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР