При полицейски проверки в Пловдив са аретувани четирима младежи за

...
При полицейски проверки в Пловдив са аретувани четирима младежи за
Коментари Харесай

Арестуваха няколко младежи с наркотици в Пловдив

При полицейски инспекции в Пловдив са аретувани четирима младежи за владеене на опиати. Трима от тях били хванати в регион „ Северен “ от екипи на Трето районно.

Марихуана в себе си носели две момчета на 18 години, а 25-годишен държал в жилището си пакетче с синтетичен канабис. Също с марихуана, на улица в квартал „ Каменица “ от униформени на Четвърто районно бил хванат и юноша на 21 години. Спрямо причинителите са взети 24-часови полицейски ограничения за задържане. Образувани са три бързи и едно досъдебно произвеждане.

При профилирана интервенция през вчерашния ден чиновници от Районно ръководство –Труд са открити безакцизни цигари в село Динк. Полицията са иззели над 500 къса саморъчно свити папироси без български бандерол. Срещу мъжа е стартирана предварителна инспекция за закононарушението.

Шофьор с близо 2 промила бе засечен през вчерашния ден след обяд в село Бегунци.

Нарушението на 63-годишния мъж зад кормилото на лек автомобил „ Форд “ е записано от патрулиращи чиновници на Районно управление- Карлово.Срещу лидера е стартирано бързо произвеждане, арестуван е за 24 часа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР