При полицейска проверка в дома на наркопласьор от Добрич е

...
При полицейска проверка в дома на наркопласьор от Добрич е
Коментари Харесай

Арестуваха наркодилър за отвлечено и изтезавано момиче

При полицейска инспекция в дома на наркопласьор от Добрич е намерено отвлечено и изтезавано момиче, оповестиха от полицията. Това е станало на 24 юли, когато чиновници на реда са намерили канабис в 32-годишния М.Д. и по-късно са подхванали обиск в жилището му на улица „Ал.Стамболийски.

 %d0%b2%d0%b8%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%8f Така попадат на завързаното момиче, което е било в несъответстващо и изцяло безпомощно положение, била е грубо измъчвана, изтезавана, гладна, с рани и цялата кожа и кости.

Момичето е оповестено за общодържавно търсене от 20 дни, когато е било отвлечено очевидно от мъжа и държано в плен срещу волята си. Веднага е откарано в реанимацията на болничното заведение в Добрич, където лекарите се борят за живота му.

В обществените мрежи негови близки пуснаха вик за помощ и фотография. Виктория Георгиева се нуждае незабавно от кръвопреливане, само че се търси единствено кръвна група АВ негативна. До късния следобяд в сряда са й били преляти 2 банки, само че има потребност от още кръводарители с бележки за кръв от Добрич.

С полицейска мярка за период от 24 часа М.Д. е арестуван в Първо районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи Добрич, след което мярката му за задържане е удължена на 72 часа. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР