При полицейска операция в района на Елин Пелин е разкрита

...
При полицейска операция в района на Елин Пелин е разкрита
Коментари Харесай

Задържаха трима мъже, крали с месеци пиротехника от склад край Елин Пелин

При полицейска интервенция в региона на Елин Пелин е разкрита незаконна група, правила обири на пиротехнически произведения , оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Работата по случая почнала след подаден сигнал. В интервала от ноември 2021 година до началото на април тази година от складови пространства в землището на Елин Пелин било откраднато доста количество пиротехнически произведения. При подхванатите оперативно-издирвателни дейности полицията попаднала на следите на причинителите - трима мъже от село Гара Елин Пелин, двама от които били охранители на обекта. По време на следствието било открито, че тримата превозвали откраднатата пиротехника с коли, а част от нея след това била продавана. При претършуване на адресите на причинителите са открити голям брой кашони и стекове с разнообразни типове крадени пиротехнически произведения.

Тримата мъже са арестувани за период до 24 часа. След докладване на събраните доказателства в прокуратурата са им повдигнати обвинявания и наложени ограничения за неотклонение " парична гаранция " . Работата по цялостното документиране на случая продължава.
 Задържаха двама души, крали медни кабели от жп хранилище във Варна
Задържаха двама души, крали медни кабели от жп хранилище във Варна

По случая е формирано досъдебно производство
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР