При първия знак, че се готви подмяна, ние идваме обратно

...
При първия знак, че се готви подмяна, ние идваме обратно
Коментари Харесай

Мая Манолова: При първи знак за подмяна излизаме на улицата

При първия знак, че се готви замяна, ние идваме назад на площадите и на улиците на България. Това сподели от " Изправи се БГ! Ние идваме " в декларация от името на група при започване на 46-ото Народно събрани.Промяната е необратима, в случай че политиците са единни, добави тя.

" Волята на хората на тези избори беше кристално ясна. Те чакат от обединенията на митинга, да се обединим и да правим положителна промяна, ускорение и рационализация на България след десетилетие на застой. Те чакат и да подкрепим и образуваме и застанем зад честно държавно управление, което да се погрижи за хората, а не за ползите на партийните елити. Ние не целим и не договаряме постове или парцелиране на властта. Нека да е ясно - отговорността и правото са на първата политическа мощ - " ИТН ". Честито на " ИТН ". Поздравления! Вашата победа над ГЕРБ поставя завършек на 12-годишна надмощие на ГЕРБ ", съобщи Мая Манолова.
 Първите цели на Изправи се! Мутри вън! в 46 парламент (ВИДЕО) Първите цели на " Изправи се! Мутри вън! " в 46 парламент (ВИДЕО)
Не сме водили още диалози с " ИТН " (ИТН). Тези диалози ще се водят в Народното събрание, обществено. Това съобщи Мая Манолова, лице...

Тя акцентира, че " Изправи се.бг. Ние идваме! " са подготвени на диалози с " ИТН " и " Демократична България " за поддръжка на държавно управление, което да е подчинено на дневния ред на българските жители ", акцентира Мая Манолова.

Мая Манолова съобщи, че от групировката още веднъж ще предложат Комисия по проверка и акцентира, че желае да види кой ще е срещу осветяването на мръсните секрети на властта. По думите й " Изправи се.бг! Ние идваме " са подготвени да вземат участие в същинска правосъдна промяна. Тя обърна внимание, че и вчерашният отчет е следващият разобличаващ документ на Европейска комисия.

Не сънувайте златни кюлчета, златно руноу чекмеждето към този момент го няма, приключи Манолова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР