При първия си официален кралски ангажимент за 2024 г. принц

...
При първия си официален кралски ангажимент за 2024 г. принц
Коментари Харесай

Принц Уилям се шегува с Роб Бъроу за нелицеприятния му прякор

При първия си формален кралски ангажимент за 2024 година принц Уилям посети стадион Хедингли в Лийдс, където се срещна с легендите от ръгби лигата Роб Бъроу и Кевин Синфийлд, които самоуверено набираха пари и осведомиха за заболяването на моторните неврони

Принц Уилям изненада вдъхновяващия участник в акцията Роб Бъроу с неговия CBE пред прочувственото му семейство – и разкри, че е получил опрощение от Майк Тиндъл, откакто разкри нелицеприятния си прякор в подкаст, воден от легендата на ръгби лигата.

При първия си кралски ангажимент за 2024 година Уилям пътува до стадион Хедингли в Лийдс, с цел да поздрави Роб и някогашния му съотборник Кевин Синфийлд за изключителните им старания да наберат пари и да осведомят за болестта на моторните неврони, с което Роб беше диагностициран през 2019 година на възраст 37.

Срещата с Уилям идва единствено седмици откакто псевдонимът на принца беше оголен в подкаста на Роб " Седем ", когато той приветства братовчедката на Уилям Зара Тиндал в шоуто си дружно с някогашния й брачен партньор ръгбист Майк.

И Майк беше предизвестен, че е в „ толкоз доста проблеми “, откакто разкри, че назовава принца на Уелс „ Уили едната пинта “, една пинта се равнява на към половин литър течност. Майк направи самопризнание, откакто Роб сподели, че желае да разбере дали двамата имат прякори един за различен или за други членове на кралското семейство, в това число Уилям, Кейт, крал Чарлз или кралица Камила.

И говорейки за Уилям, Майк разкри: „ За принца на Уелс той е прочут като Уили едната пинта - One Pint Willy. Той ми е прочут като One Pint Willy, тъй като не е най-хубавият пияница, идвайки от спорт, в който се гради общественият аспект и няколко бири, които се пият много постоянно. Това несъмнено ще подаря за принца на Уелс. " След разкритието обаче Зара, която се кикотеше, предизвести брачна половинка си: „ О, Боже мой, имаш толкоз доста проблеми “.

Днес, когато Роб приветства Уилям в Лийдс, той се базира на тайните, които Майк му беше споделил в неговия подкаст и това накара Уилям да каже, до момента в който се кикотеше: „ Ти беше този, който измъкна прякорите от него – той ми се извини за това. Когато го видях, споделих Майк, когато няма да споменаваш прякорите си, не значи, че споменаваш моите, не е почтено ". Сигурен съм, че е много занимателно с Майк. "



Уилям също приказва с Кевин и Роб за дните им с Leeds Rhinos, където завоюваха поредност от титли дружно. Той също по този начин беседва със фамилии от цяла Обединеното кралство и Ирландия, които са били наранени от MND, и тези, които набират средства за Rob Burrow Center for MND, който ще бъде особено построен център в болница Seacroft в Лийдс за тези, които се борят с MND заболяването - заболяване на моторните неврони.

В края на визитата той ги изненада, като им показа техните CBE пред фамилията и приятелите им, откакто бяха посочени в новогодишния лист с оценки за тяхната изключителна благотворителна активност и услуги за информираност за заболяванията на моторните неврони. Принцът сподели: „ Донесох със себе си няколко специфични неща, които да ви дам през днешния ден. Проверих с Кевин, с цел да се уверя, че не желаете да отидете в Лондон, с цел да получите това, само че донесох вашите CBE тук, с цел да ви дам през днешния ден, в случай че това е наред, до момента в който сте в дома си, в Лийдс, заобиколен от вашето семейство и другари. Мислех, че през днешния ден е добър ден. "

Уилям сподели на Бъроу: „ Най-много благодарности и поздравления за цялата вдъхновяваща работа, която си приключил, Роб, ти беше необикновен и всички толкоз се гордеят с теб. Ние следим твоя случай и всички пари, които си получил отглеждате и вие променяте живота на хората с MND. "

Представяйки Синфийлд с неговия CBE, принцът сподели: „ Огромни, големи поздравления. Беше необикновено това, което направихте. Наистина е по този начин. Вие издигнахте толкоз доста профила на MND. Вашата братска връзка и връзка сред двамата бяхте толкоз невероятни за гледане – ентусиазъм за всички да потеглят, ето по какъв начин си оказваме помощ взаимно. Поводът, който създадохте във връзка с набирането на средства и грижата един за различен и за MND, е голям. Уверете се, че се грижите за коленете, бедрата и всичко останало, само че беше необикновено. "

Дъщерите на Роб Мейси и Мая, които се упражняваха в реверанси преди срещата, също подариха на Уилям три торби с дарове за децата му принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис.

След като беше разказан от принца като ентусиазъм за общността на MND, Роб сподели: „ Мога почтено да кажа, че в никакъв случай не съм се стремял да бъда ентусиазъм, просто желаех да опитам да оказа помощ на други хора в сходна обстановка като мен. просто се пробвам да пребивавам най-хубавия си живот с картите, които ми бяха раздадени. Нямаше да съм тук без любовта и поддръжката на брачната половинка ми Линдзи. Тя е по-силна от всеки ръгбист, против който съм играл. "



Той продължи: „ За мен е чест да приема от името на цялата общественост на MND. Дни като днешния ни разрешават да държим светлината на прожекторите върху заболяването и да продължим да покачваме осведомеността и, надяваме се, средства за битка с заболяването и поддръжка на тези, които живеят с MND и техните фамилии. Беше отлично, че Негово кралско височество съумя да пристигна в Хедингли, с цел да ни види и беше доста оценено. Беше прелестно да приказвам с него и за мен да се срещна със фамилията си. “

Кевин е събрал над £15 милиона, откогато през декември 2019 година неговият другар Роб беше диагностициран с MND, нелечимо и ограничаващо живота положение. Миналия месец Синфийлд, на 43 години, приключи предизвикването „ 7 в 7 в 7 “, като приключи седем ултрамаратона в седем града в толкоз дни.

След слагането на диагнозата носителят на Pride of Britain Роб написа книга и разреши на екипи на документални филми да влязат в дома му, осигурявайки си номинация за Националната телевизионна премия. Той даже приключи маратона в Лийдс с Кевин, неговият другар го придвижи през финалната линия. Роб се беше отдръпнал от професионалното ръгби, когато за първи път се появиха признаци. Речта му беше станала неразбираема. Ужас и обезсърчение последваха диагнозата, само че доста бързо спортистът се реши да гледа позитивно, решен да надживее прогнозите, които са му сложени.

Източник: Mirror

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР