При първата си смяна в НХЛ Мат Ремпе хвърли ръкавиците

...
При първата си смяна в НХЛ Мат Ремпе хвърли ръкавиците
Коментари Харесай

Внушителният новобранец на Ню Йорк Рейнджърс Мат Ремпе се превърна в култов герой с юмруците и размера си

При първата си промяна в НХЛ Мат Ремпе хвърли ръкавиците и се би с ветерана Мат Мартин. Оттогава той прави фотоси с обожаващи почитатели във фабрика за чийзкейк и има името му, отпечатано върху персонализирани тениски и скандирано в Медисън Скуеър Гардън, без значение дали е в играта или не.

Rempemania е в цялостен подем за Ню Йорк Рейнджърс и техния новобранец с височина 6 фута 8 и 241 паунда, който се трансформира в нещо като воин. Това се дължи съвсем само на петте му борби през първите му два месеца на работа, в това число централната роля в извънредно сборичкване 5 на 5 на линия и премахване от четири мача за удар в главата. Той е единствено на 21.

Популярността на Ремпе акцентира комплицираната връзка на НХЛ с борбите. И здравите момчета, и борбите са избледнели в лигата на фона на опасенията за сигурността и нараствания акцент върху умелата игра, само че е ясно, че почитателите – доста от тях – обичат сбиванията тъкмо толкоз, колкото и по време на кръвта и разбиването зъби от минали десетиле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР