При първа възможност вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов

...
При първа възможност вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Каракачанов ще говори с Борисов скоро да внесе стратегията си за ромите

При първа опция вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов ще сложи на среща при премиера Бойко Борисов въпроса за приемането на неговата тактика за решение на " циганския въпрос ", както самият той се показва. Това се разбра от думите му в ефира на " Канал + " в предаването " Беновска пита ", където е постоянен гостува.

През февруари Каракачанов предложи идея по въпроса.

Според него хората чакат да се вземат ограничения против " неинтегрираните роми ", които основават напрежение. Като се върна в София ще се срещна с премиера да уточним по кое време импортирам тактиката, разгласи той в диалог по телефона от региона на Варна.

В началото на май още веднъж в същото предаване Каракачанов разгласи, че работата по концепцията продължава след изборите.

В отговор на въпрос разгласи, че Вътрешна македонска революционна организация желае в този момент след оповестяването на резултатите от евроизборите да се направи обзор на свършеното от ръководещите като посочи, че не става дума за обзор на съглашението за ръководство на обединението. Освен това макар положителното показване на изборите нямало да желае повече постове във властта. " В края на краищата не това ни е била задачата ", уточни той.

Освен това разгласи, че ще поеме самодейността за уточняване на взаимоотношенията в " Обединени патриоти ". " Да забележим има ли въобще коалиция или обединения, които водят война между тях ", изясни той и уточни, че този въпрос би трябвало да се обясни през този месец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР