При оставка на правителството има реална опасност да се блокира

...
При оставка на правителството има реална опасност да се блокира
Коментари Харесай

Кметът на Враца порица протестиращите и защити Бойко Борисов

При оставка на държавното управление има действителна заплаха да се блокира и работата на общините , и работата на държавната администрация. Ще се блокира работата на учебни заведения, детски градини, общинската администрация. Тази прогноза направи пред bTV кметът на Враца Калин Каменов (ГЕРБ).
В неделя евродепутатът Андрей Ковачев разви теорията, че оставката на българското държавно управление би блокирало Фонда за възобновяване на Европейски Съюз от коронакризата за целия блок.
" Много е елементарно да се желае оставка, по-отговорно е да се мисли за бъдещето ", изясни Каменов.
Той призна, че протестиращите сигурно имат учредения, само че би трябвало да кажат какво ще се случи с ситуацията след оставката . Той разви теорията по какъв начин след възможна оставка, може да се влезе в кръговрат на митинги.
" Очаква се втора вълна на коронакризата. В тази обстановка общините нямат потребност от спомагателна рецесия, а от успокоение и предвидимост. Враца и други общини договарят със съществени вложители, които имат потребност от предвидимост ", уточни Каменов.
И изясни, че. " Борисов не един път е подавал оставка. Но в здравна и задаваща се икономическа рецесия, оставката не е решение ", повтори кметът. По думите му настояването за оставка няколко месеца преди изборите звучи като дебелоглав. " София и няколкостотин протестиращи не са България ", уточни кметът на Враца.
Той разяснява и проблема с визитата на премиера Бойко Борисов във Враца предходната седмица. Борисов беше посрещнат от последователи на ГЕРБ, медиите научиха инцидентно за визитата, а сериозен репортаж в локална телевизия беше свален.
Каменов счита, че в случай че посрещането на премиера от поддръжници е било проведено, там е щяло да има хиляди хора . " Вече една седмица се приказва за този свален репортаж, само че не и за запаления автомобил на общински консултант от Българска социалистическа партия ", възмути се кметът.
Но се съгласи, че България евентуално заслужава 111-ото си място в класацията за свободата на словото на " Репортери без граници ". Кметът уточни, че свалянето на репортажа е решение на управлението на малкия екран.
Кметът. Според него проучване в друга лаборатория може да стигне до различен извод.
" Съмнявам се, че това е действителен запис. Няма да ме учуди да излязат и други манипулирани записи, с цел да се оказва напън. Това е противен метод за водене на политика ", разгласи Каменов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР