При определяне стойността на месечните фактури през целия отоплителен сезон

...
При определяне стойността на месечните фактури през целия отоплителен сезон
Коментари Харесай

„Топлофикация София“ с важно съобщение за високите априлски сметки

При установяване цената на месечните фактури през целия отоплителен сезон „ Топлофикация София “ се управлява само от настоящата нормативна уредба и по съответно Методиката за дялово систематизиране на топлинната сила в здания в режим на етажна благосъстоятелност, която е Приложение към член 61, алинея 1 от Наредба за топлоснабдяването.

Това дадоха отговор от сдружението във връзка настояването на омбудсмана Диана Ковачева за инспекция на сметките за парно през април, които, съгласно нея били високи.

„ Разпространеното изказване приказва за непознаване на цитираната нормативна уредба и дава опция за спекулации по сензитивна за обществото ни тематика. Отговори на въпросите, които се повдигат са дадени в Протокол №8/15.01.2021 година от съвещание на КЕВР по отношение на изключителна инспекция на „ Топлофикация София “ ЕАД във връзка „ потребителски тъжби за повишени сметки през месец ноември 2020 година “, декларират от сдружението.

„ Топлофикация София “, както до момента, ще окаже цялостно подпомагане при положение на инспекция от контролните органи и Министерство на енергетиката, написа в позицията им до медиите.

Етикети: " Топлофикация София " ЕАДсметки
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР