При операция на ГД Национална полиция“ е установен 28-годишен мъж,

...
При операция на ГД Национална полиция“ е установен 28-годишен мъж,
Коментари Харесай

Хванаха измамник, представял се за митничар

При интервенция на Групово дело " Национална полиция “ е открит 28-годишен мъж, представял се за митничар. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При взаимно следствие на чиновници на " Икономическа полиция “ и " Разследване “ – ГДНП, и със подпомагане на техни сътрудници от ГДБОП, е открит 28 –годишен мъж. Той редовно се е представял за митнически чиновник, носил е униформа с отличителните знаци на Агенция " Митници “.

На този стадий е изяснено, че от месец юни тази година досега е инсценирал митнически инспекции в разнообразни търговски обекти на територията на София, Пловдив и Пазарджик, за персонално облагодетелстване.

В хода на работата са осъществени процесуално – следствени дейности на два адреса в столицата и употребен от мъжа автомобил. Намерени и конфискувани са документи и снимков материал, доказващи противозаконната му активност.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Мъжът е притеглен като обвинен, наложена му е мярка за неотклонение " подписка “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР